در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (110 امتیاز)
سلام من از ۲۹ اسفند ۹۵ تا ۳۱ فروردین مرخصی استعلاجی هستم ۳۱ فروردین تاریخ زایمان هست

مراحل استفاده از مرخصی استعلاجی چگونه هست ؟چه کاری باید انجام بدم؟چه مدت بعد حقوق واریز میشود؟چه مدت بعد حقوق مرخصی زایمان واریز میشود؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام وقتی پزشک معالج به شما استراحت پزشکی میدهد به شعبه مربوطه مراجعه ویک فرم ضمیمه استراحت پزشکی میشود وبه درمانگاههای تامین اجتماعی جهت تایید استراحت ارجاع داده میشوید وبعد از تایید آن را به شعبه میدهید که شعبه یک فرم ضمیمه میکند که در آن تاریخ وپایان استراحت نوشته وجهت بازگشت به کار شما میباشد وکارفرما آن را مهر وامضا میکند وبه شعبه تحویل میدهید وتا واریز حق بیمه بعد از استراحت باید صبر کنید  وبعد از آن هزینه استراحت پرداخت میشود