در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
ایازنان باردار میتونند بیمه زندگی مان بیمه ایران دریافت کنند باچه شرایطی به یکی ازنمایندگی هامراجعه کردم گفتن نمیشه
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز در بیمه های عمر و سرمایه گذاری به دلیل ریسک بالا زنان باردار  را نمیتوان تا یک ماه پس از زایمان بیمه نمود.

البته به خاطر داشته باشید در صورتی که بیمه نامه از قبل تهیه شده باشد مشکلی پیش نخواهد آمد اما در زمان بارداری امکان انعقاد قرارداد بیمه عمر وجود ندارد.