در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (120 امتیاز)
سلام من جوانی 18 ساله هستم  که گاهی اوقات کار پیدا میکنم میخوام خودم ،خودم رو بیمه کنم یعنی ماهانه خودم پول بریزم برای خودم نه کارفرما

کاگری میکنم

اینطور بیمه ای هست ایا؟میشه
2 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام یکی از شرایط برقراری بیمه اختیاری این است که دارای حداقل یکماه سابقه بیمه داشته باشید که بتوانید قرارداد با تامین اجتماعی ببندید واین نوع بیمه که به نام اختیاری میباشد با نرخ 26%قرارداد نوشته میشود