در سایر توسط
منظور از بیمه ‌عدم‌ النفع یعنی چه
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
از آنجا که در مدیریت ریسک، خرید بیمه گزینه‌ای برای انتقال ریسک می‌باشد، لذا علاوه بر‌ این‌که باید زیان مستقیم وارد شده به اموال و دارایی‌ها که از حوادث فیزیکی مانند آتش‌سوزی و خطرهای تبعی آن ناشی می‌شود، پوشش داده شود؛ باید زیان‌های غیرمستقیم متأثر از وقوع حوادث فیزیکی را نیز در نظر داشت که با خرید بیمه عدم‌النفع قابل تأمین است.

تفاوتی که بین بیمه اموال و بیمه عدم‌النفع وجود دارد‌ این است که در بیمه اموال خسارت مستقیم یعنی خسارات وارد به ساختمان‌ها، تأسیسات، ماشین‌آلات و موجودی کالا جبران می‌شود ولی در بیمه عدم‌النفع، آثار مالی که به‌دلیل خسارت وارده به اموال بر درآمد شرکت‌ایجاد می‌شود، یعنی زیان ناشی از عدم استفاده و بهره‌برداری از موضوع‌بیمه، که موجب کاهش درآمد می‌گردد، تحت پوشش قرار می‌گیرد.