در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,610 امتیاز)
سوال آقای جدی، یکی از مخاطبان بیدبرگ:

تقریبا به نتیجه رسیدم که برای عمر بیمه ما و پارسیان و کارافرین و پاسارگاد ازنظر سود بهترند بترتیب ولی از نظر پوشش هنوز یقین ندادم البته این نظر ی کارشناس ها بید برگ ولی اطلاعات پوشش ندارم که کدوما بهترند که کنار هم بزارم وانتخاب کنم

من 45 ساله بیمه خدمات درمانی دارم وفرهنگی هستم عمر وپوشش ها رابرای پسر 14 ساله ودختر 12 ساله ام هم می خوام لطفا بی طرف مقایسه کنید تا تبلیغ خوبی برای کل بیمه ها شود نه بیمه شرکت شما .من با مردم زیاد در ارتباطم واگه خوب راهنمایی شوم وآنچه می خوام انتخاب کنم قطعا رابط خوبی خواهم بود جدی می گویم اگه اخساس کنم این طرح و..خوبه حتما حتما به دیگران توصیه می کنم بخاطر خودشان نه فقط بیمه .روابط عمومی خوبی دارم

خلاصه ازنظر پوشش بیمه عمر کدامیک بهترند ما وپارسیان وکارافرین وپاسارگاد.
4 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

تمام بيمه هاي عمر خوب هستند و هر شركت فراحور توانايي ها و مدلي كه براي پوشش هاش تعيين كرده مي تواند شمارا تحت پوشش قرار دهد. بين ٤ شركتي كه نام برديد، دو شركت بيمه پاسارگاد و ما بيشترين پوشش ها را دارند.

همچنين بين دو شركت ما و پاسارگاد، پاسارگاد بزرگترين شبكه خدمات پس از فروش و همچنين بيشترين بيمه عمر را در كل كشور دارد.

بيمه ما ٣ سال است كه تاسيس شده، بيمه پاسارگاد ١٠ سال

پيشنهاد من اين است كه اگر باز هم بين دو شركت ترديد داشتيد، از هر در بيمه نامه تهيه كنيد.

ما به اين كار در صنعت بيمه مي گوييم: پخش كردن ريسك و عقلاني ترين كار در حالا ٥٠-٥٠ هست.