در خرید بیمه سربازی توسط
با سلام و احترام ، بنده در سال 66 به از طریق هلال احمر بصورت بسیجی داوطلب به جبهه اعزام شدم و دارای گواهی حضور در جبهه نیز میباشم لذا چطور میتونم این مدت رو به سوابق تامین اجتماعی اضافه کنم.
ضمنا قابل ذکر است که ینده از طریق سپاه اعزام نشده و دارای سابقه خدمتی نیز نمیباشم. ممنون از پاسخوگیی و راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه در زمان جنگ تحمیلی از طرف هلال احمر یا جهادسازندگی یا وزارت بهداشت یا نیروهای مسلح اعزام شده باشید وتوسط یکی از مراجع فوق که از طریق آن واحد اعزام شدید با معرفی نامه از آن واحد سابقه مدت در جبهه رو بعنوان سابقه بیمه خود اضافه کنید