در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام

در 2 سال پایان بازنشستگی همزمان توسط 3 شرکت هر کدام حداقل حقوق برایم بیمه پرداخت شده است آیا حقوق بازنشستگی من همون معدل حقوق در دو سال پایانی هستش یا سه برابر میانگین حداقل حقوق ممنون
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام روش محاسبه حقوق بازنشستگی به این طریق انجام میگیرد جمع حقوق ومزایای دو سال آخرکه در لیست بیمه واریز شده تقسیم بر 24ضربدرتعداد سال سابقه واریزی تقسیم بر 30میشود حقوق بازنشستگی حال که شما در سه شرکت حق بیمه داده اید مبلغ دو سال آخرکه در لیست بیمه سه شرکت واریز شده رو باهم جمع کنید ودر فرمول بالا که توضیح دادم قرار داده که مبلغ حقوق بازنشستگی محاسبه میشود