در سایر توسط
با عرض سلام  و خسته نباشید از شما عزیزان میخواستم بپرسم که من همسرم

 برای اینکه بچه دوممان پسر شود مدتی اقدام کردیم وتحت نظرپزشک بودیم ولی متاسفانه نشد تا اینکه مارو به شما معرفی کردن وبا توجه به این که اینجانب کارمند میباشم و بیمه تکمیلی اینجانب بیمه ایران میباشد وبا توجه به هزینه های سنگین درمانی آیا بیمه تامین اجتماعی وبیمه ایران هزینه های آنرا پرداخت مکند؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
در حال حاضر پوشش بیمه‌ای 10 داروی پرمصرف نازایی در تعهد سازمان تأمین اجتماعی است.
و بیمه ی تکمیلی ایران به صورت گروهی برای این درمان با 20% فرانشیز بدون سقف می باشد