در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام
بنده در یک شرکت لوله سازی به مدت ده سال شاغل بودم که دچار حادثه شغلی شدم که بعد از شکایت از کارفرما. پزشک قانونی 15درصد دیه را تصویب کرد تا کارفرما پرداخت کند..
ایا از بیمه تامین اجتماعی می توانم درصد حادثه را مطالبه کنم؟ ایا قانونا می توانم از بیمه تامین اجتماعی مطالبه ای داشته باشم.
در ضمن از بیمه تکمیلی چطور .چون دران زمان هم بیمه عمر و هم بیمه تکمیلی بودیم .
 سپاسگذاریم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
اگر گزارش حادثه بعد ازحادثه برایتان به بیمه ارسال و ثبت شده و گزارش بازرسی کار تنظیم شده میتوانید هم از تامین اجتماعی و هم از بیمه نامه عمر و حادثه تان استفاده نمائید . ضمنا کلیه هزینه های درمان نیز از طرف بیمه قابل پرداخت است .البته همه این ها منوط یه شکایت شما از کارفرما و تشکیل پرونده قضایی است .