در بیمه بیکاری توسط
با سلام و خسته نباشید من پدرم بیمه خدمات درمانی دارند من خودم بیمه شده تامین اجتماعی هستم ولی دفترچه نگرفتم و از دفترچه پدرم استفاده مینمایم میخواستم بدونم اگر بخواهم بیمه بیکاری بگیرم مشکلی  به وجود نمی اورد؟ممنون میشم هرچه زودتر ج بدید با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

با توجه به اینکه جهت دریافت مستمری بیمه بیکاری یکی از اسنادی که شما باید  همراه داشته باشید کپی از صفحه اول دفترچه بیمه جهت ارایه به کارشناسان است. که شماره بیمه شده و شماره کارگاه و یکسری اطلاعات در آن درج شده . بنابراین داشتن دفترچه بیمه به نفع و جهت پیشرفت کارشما موثر است.