در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
اگر فرزند دختر زیر 18 سال ازدواج کرده باشد و همسر او تحت پوشش هیچ بیمه ای نباشد ایا میتواند تحت تکفل پدر باقی بماند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،سال نوی شما مبارک باشه.

در جریان باشین که با ازدواج دختر و یا پسر،از تحت تکفل پدر خارج میشن و چون از تحت تکفل خارج میشن،بیمه شون قطع میشه.

بعد از ازدواج،بعضی از بیمه ها ممکنه با شرایط و یا ضوابط خاصی،مثلا تا آخر قرارداد همان سال بیمه ای به این افراد پوشش یدن و یا با ادامه بیمه تکمیلی فرزند ازدواج کرده موافقت کنن.

در هر صورت از لحاظ قانونی،پس از ازدواج،رابطه مستقیم فرزند با پدر قطع شده و شرکت بیمه هیچ تعهدی در مورد دادن پوشش به فرد مورد نظر نداره.

در نظر داشته باشید که اگه شرکت بیمه ای،با ادامه بیمه اون فرد موافقت کنه،این بدین معنی نیست که همسر یا فرزند ایشون هم میتونن از خدمات بیمه تکمیلی پدر استفاده کنن.