در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
میخواهم واریزی که بابت بیمه عمر مان دادم بدونم ریخته شده رفته تو حساب بیمه یانه
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز در قسمت پایین سند بیمه عمر شما یک سایت و کد کاربری جهت استفاده از پنل کاربری برای شما یادداشت شده است.

میتوانید از طریق سایت وارد پنل خود شده و مشخصات بیمه نامه و حق بیمه واریز شده را مشاهده بفرمایید.

در صورتی که موفق به این کار نشدید می توانید با مراجعه به شعب بیمه ایران و ارائه سند بیمه یا شماره بیمه نامه از صحت واریز حق بیمه خود مطلع شوید.