در دیه و بیمه خودرو توسط (109,610 امتیاز)
,پراید ۱۳۲ خریدیم ,رفتیم بیمه بدنه کنیم ,شماره شاسی لیزری حک نشده روی سینی ماشین. الان چیکار کنم ؟
3 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام به اقای حسینی تبار عزیز

در هر صورت چه بصورت صفر خریده باشن چه بصورت دست دوم خود شرکت سایپا باید جوابگو باشد زیراکه این امر وظیفه شرکت سازنده می باشد و می توان با مراجعه با نمایندگی های شرکت و در اطلاع گذاشتن انها از مشکل می توانن با ارسال به شرکت سازنده  براشون یا حک کنن یا اینکه تعویض کنند