در بیمه درمان تکمیلی توسط
در شرکت ما همه پرسنل تحت پوشش بیمه تکمیلی ایران هستند که برای هر خدمت یک سقف تعیین شده است . تعداد پرسنل شرکت نزدیک به 2000نفر است و 7ماه از قرارداد بیمه تکمیلی گذشته است. آیا می توان برای 100نفر از پرسنل که بیماری های خاص دارند ، بیمه فول ایجاد کرد که تمام هزینه های آنها را پوشش دهد یا خیر. لازم به ذکر است اینجانب که دارای 2 فرزند میباشم ماهیانه 50000تومان حق بیمه تکمیلی پرداخت می نمایم
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام و احترام

متاسفانه نمیتوان برای یک عده ای که مشخصا دارای بیماری هستند بیمه تکمیلی انجام داد. به دلیل ریسک 100% شرکت بیمه موافقت نمینماید.

پایدار باشید.