در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام و خسته نباشید تا یک ماه پیش که از دفترچه ی تامین اجتماعی که پدرم گرفته بود استفاده میکردم با توجه به این که الان در شرکتی مشغول میباشم (حدودا یک ماه)در فرم مربوط شماره بیمه نامه قید شده میخواستم بدونم میتونم شماره بیمه ی قبلی و وارد کنم یا خیر آیا این شماره بیمه تغییر میکنه یا خیر لازم به ذکر است که هیچ سابقه ی بیمه ای نداشتم .متشکرم
1 پاسخ
توسط (4,060 امتیاز)
با سلام
نه تنها شماره بيمه بلكه كد رهگيري ويك كد بيمه گذار براي شما در شركت بيمه مربوط تعريف ميشه ومختص شخص شما ميباشد