در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
آیا کسی که دارای یک پرونده در جریان دادگاهی تصادف است. و شخصی را با ماشین زده و منجر به جرح شده. و 96/2/26 دادگاهی دارد

دوباره تصادف کرده و یک نفر سرباز را کشته و پرونده جدیدی برای او در دادسرا باز شده

دو تصادف به فاصله 9 ماه از هم

آیا ایشان سلامت جسمی و روانی دارند؟ آیا وجود ایشان در جامعه خطرناک نیست؟ / یک جوان متولد 1369 عشق ماشین و موتور و حوادث مرگبار

سئوال اینجاست

متاسفانه هر پرونده در یک دادیاری است و هیچ کس از دادیاران و قضات از این موضوع مطلع نیستند -

 آیا میتوانند شاکیان 2 پرونده با هم بر علیه این شخص اقامه دعوی کنند و آیا پرونده ها را میتوان به هم ربط داد؟؟؟؟

حمیدرضا نیکبخت جابرمصطفی پور ساری
1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
باسلام

تصادف داشتن كه دليل برعدم سلامت رواني نيست حتي اگركسي چندتصادف پي در پي داشته باشد و اگر كسي بخواد چنين ادعائ كند بايد بتواند انرا ثابت كندو كميته پزشكى انراتاييد كندو اينكه تصادفات دو پرونده مجزأ از هم هستن بستگى بنظر قاضي پرونده دارد