در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (160 امتیاز)

با سلام،

من مطالب گذشته را مطالعه کردم، چند تا سوال پیرامون سپرده اولیه بیمه های عمر برایم پیش آمده ممنون میشوم کارگذاران شفاف سازی نمایند :

  1. سودی که به این سپرده تعلق میگیرد سود مشارکت سالانه است یا سود قطعیِ ( مطابق با مصوبه جدید بیمه مرکزی ) ؟

  2. کدام بیمه عمر امکان افزایش اینترنتی سپرده اولیه را دارد؟

  3. آیا سود تعلق گرفته بیمه عمر روز شمار مطابق با سود مشارکت تصویب شده سالانه است ؟

  4. در صورت درخواست سپرده اولیه، دقیقا چند درصد از سود توافق شده، بابت هزینه های بیمه گری کم میشد

    برای شفاف تر شدن جواب، با فرض این سناریو پاسخ دهید، فرض کنید شخص بیمه شده در سال اول فرودین مبلغ 1،000،000 تومان را به عنوان سپرده اولیه واریز میکند در سال اول سود مشارکت 25% اعلام میشود، در سال دوم ( اول فرودین سال دوم) شخص بیمه شده 2،000،000 تومان به سپرده اولیه خود اضافه کرده و در نهایت اول مهر درخواست گرفتن 3 میلیون تومان با سود تعلق گرفته را می نماید، سود تعلق گرفته در این سناریو چطور محاسبه میشود  ؟ ( برای راحتی کار فرض شود که در 1 فروردین سال اول شخص مورد نظر بیمه عمر خود را باز کرده است و در اولین پرداخت مبلغ 1میلیون تومان به عنوان سپرده اولیه همراه با حق بیمه خود پرداخت نموده است).

  5. سود این سپرده، روز شمار محاسبه میشود ؟
  6. در کدام شرکت بیمه بدون مراجعه به شعبه و از طریق اینترنت می توان سپرده اولیه به همراه سود بیمه عمر را دریافت کرد؟

    ممنون پاسخ شما

**ادمین: سوالات خود را جداگانه بپرسید.

2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و درود

دوست عزیز

1- از روز اول بعد از واریز حق بیمه شرکت بیمه به حساب شما سود پرداختی شرکت را منظور خواهد کرد که در بیشتر شرکت ها همان سود مشارکت می باشد.

2- در حال حاضر این امکان وجود ندارد چرا که افزایش حق بیمه اولیه در پوشش ها نیز تاثیر گذار خواهد بود و افزایش برخی پوشش ها نیازمند آزمایش و تایید شرکت بیمه می باشد اما در صورتی که منظور شما واریز به اندوخته در بیمه های عمر می باشد با توجه به سیاست های داخلی شرکت ها نحوه انجام آن متفاوت است.

3-  قوانین شرکت ها در پرداخت و واریز ها نیز متفاوت از یکدیگر است.برخی سود مشارکت را سالانه به حساب بیمه گذار واریز می نمایند و برخی دیگر تنها سود تضمینی را سالانه به بیمه گذار پرداخت و اختلاف سود تضمینی و مشارکت را پس از اتمام قرارداد به حساب بیمه گذار واریز می نمایند.

به عنوان مثال شرکت بیمه کارآفرین در پایان هر سال سود مشارکت بیمه گذار را محاسبه کرده و به حساب بیمه ای ایشان واریز می نماید و جزو معدود شرکت های بیمه با این رویه است.

4- در صورت فسخ قرارداد و مطالبه ی سپرده اولیه مبلغی از آن کسر و به بیمه گذار پرداخت خواهد شد اما این نرخ در همه ی شرکت ها یکسان نبوده و نمی توان گفت که همه ی شرکت های بیمه ای 25 درصد از مبلغ حق بیمه را کسر و ما بقی را پرداخت می نماید اما توجه نمایید با گذر زمان این درصد کمتر شده و فسخ در سال چهارم با ضرر کمتری نسبت به سال اول خواهد بود.

5- سود به صورت کلی و همیشه مرکب روز شمار می باشد که همین امر سبب رشد بسیار خوب سود شما خواهد شد اما واریز به حساب بیمه گذاران به همان شیوه در توضیحات بالا خواهد بود.

6 - از آنجا که پرداخت این مبلغ پس از احراز هویت فرد و ارائه قرارداد بیمه عمر می باشد پرداخت تنها به صورت حضوری بوده و اینترنتی انجام نخواهد شد.