در دیه و بیمه خودرو توسط
با عرض سلام.خسته نباشید.برادر دوست بنده با ماشین خودش تصادف شدید کرده و خلاصه دستش از آرنج به بالا رو قطع کردن.(البته بعد از آزمایشات و...پزشکان ) و اول بیمه خودشون که بیمه ایران هست رفتن و برای گرفتن هزینه جواب نگرفتن از بیمه .بیمه ایران گفت نمیتونیم بدیم.و هر کاری کردن و هرجایی رفتن و حتی بیمه مرکزی باز به جایی نرسیدن.لطفا منو راهنمایی کنید بی زحمت. خیلی ممنون.( وحید.ج.ع ) ازارومیه.مهندس راه و سازه.وشرکت فنی مهندسی .
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
دوست عزیز متاسفانه بیمه های درمانی و یا تکمیلی در برخی پوشش ها ضعیف هستن و یا برخی پوشش های درمانی رو ندارن برای همین تمام مشاوران بیمه توصیه میکنن که از بیمه های مکمل مثل  بیمه ی عمر استفاده کنین که در این مواقع هزینه های قطع عضو و از کار افتادگی رو پرداخت میکنه