در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
آیا بیمار مبتلا به دیابت نوع ای برای درمان و تهیه انسولین از بیمه سلامت میتواند استفاده کند؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

بیمه سلامت 90 درصد هزینه انسولین های تولید داخل را پرداخت می کند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در آخرین جلسه شورای عالی بیمه سلامت مقرر شد بیمه ها 90 درصد هزینه های کاتریج انسولین بیماران دیابتی را بپردازند.

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما علی ربیعی مهمترین کاربرد این نوع انسولین را که در ایران تولید می شود پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی دانست.

او با بیان اینکه داروهای رتپیلیز و ارتوپیلیز از مهمترین داروهای مورد نیاز بیماران ام اس و

پیوندی است پوشش بیمه ای این نوع داروها را از دیگر مصوبات شورای عالی بیمه سلامت اعلام کرد و افزود: بیمه ها موظف هستند 90 درصد هزینه های مربوط به این داروها و همچنین داروی سرترالین را که موثرترین داروی درمان افسردگی است بپردازند .

ربیعی با اشاره به اینکه شورای عالی بیمه سلامت در جلسات پیشین به موضوع پیوند اعضا پرداخته است علت اجرا نشدن آن را نبود اعتبارات کافی دانست و گفت: براساس مصوبات جدید این شورا بیمه ها از این پس صددرصد هزینه های بیماران پیوندی را می‌پردازند.