در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام. حق عائله مندی همسر به صورت اشتباهی از سوی تامین اجتماعی  از فیش حقوقی حذف شده  است. در صورتی که تحت تکفل هست این اتفاق افتاده.

حالا با وجود اینکه اشتباهی حق همسر از فیش حقوقی حذف شده در ماه بعد این حق در فیش حقوقی ماه بعد اضافه میشه؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
در صورت احراز شرایط تحت تکفلی وتاییداشتباه توسط شعبه بیمه و ارایه مدارک ،پرداخت خواهد شد.