در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
باسلام منظور از (سایر سطوح دستمزدی)هنگام افزایش حقوق  سال چیست؟
2 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
با سلام

منظور از سایر سطوح مزدی ، میزان پایه حقوق و مزدی است که در سال گذشته بیشتر از حقوق حداقل مصوب شورایعالی کار بوده است .

به طور مثال افرادی که در سال گذشته میزان پایه حقوق آنان 20/000/000 ریال بوده است مشمول افزایش سایر سطوح مزدی در سال 96 میگردند .