در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در پایان بیمه عمر مبلغ ذخیره اندوخته را میتوان بصورت مستمری دریافت کرد
اما مبنای محاسبه آن چگونه است؟
یعنی شرکت پول من رو داخل بانک میگذارد و سود مصوب آن را ماهانه بعنوان مستمری پرداخت میکند؟
اگر اینزور باشد فایده آن چیست؟
چرا خود من پول را داخل بانک سپرده نکنم؟
اینطور میتوانم حتی از سود مصوب هم بیشتر سود بگیرم(مثل الان که خیلی از بانک ها و موسسات سود بالاتر میدهند)
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز نحوه ی سوددهی این دو قابل قیاس با یکدیگر نیست.در مسئله ی پرداخت مستمری شرایط شرکت ها متفاوت است اما بیشتر مبنای محاسبه میزان اندوخته ی شماست به این شکل که اندوخته ی شما نزد شرکت بیمه باقی مانده و مجدد به آن سود تعلق میگیرد اما قرار نیست شما همان سود را دریافت کنید بلکه دریافتی شما میزان مشخصی از اندوخته خواهد بود به عنوان مثال یک درصد از کل اندوخته ، دو درصد از کل اندوخته و ...