در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (210 امتیاز)
سلام  پدر بنده ۵۶سال سن دارد ۲۱سال نیزپ رداخت حق بیمه اختیاری با نرخ۲۶درصد میباشد  پای  چپ ایشان  اتروفی(نقص مادر زادی میباشد  استخوانش  نازک از لگن تا کف پا) اکنون دیگر توان ایستادن بر روی پای دیگر نیست قادربه کار کردن نیز نیست و نیز ایشان تحت پوشش سازمان بهزیستی نیز میباشد

 ایا به ایشان از کار افتادگی کلی تعلق میگیرد یانه چند درصد ونحوه محاسبه مستمری ایشان چطور هست

 ایا میتوان از سازمان بهزیستی نامه گرفت ودر کار افتادکی ایشان تاثیر گذاشت در ضمن ایشان از سازمان  بهزیستی  حقوقی دریافت  نمیکند
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام برای بیماری مادرزادی از کارافتادگی با حقوق کامل تعلق نمی گیرد

و امکان از کارافتادگی بر مبنای سنوات وجود دارد

ولی با توجه به سابقه وسن پدرتان بهتر از در 60 سالگی تقاضای بازنشستگی نمایند