در شرکت بیمه توسط
شرایط بیمه نوروزی بیمه ایران چیست
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

بیمه ایران با همکاری همراه اول و ایرانسل فروش بسته بیمه‌ای ویژه جشنواره نوروزی را آغاز کرد.

 موارد تحت پوشش:

  1.  حوادث سفرهای  نوروزی تا سقف 10 میلیون تومان شامل فوت و نقص عضو
  2.  حوادث چهارشنبه سوری تا سقف 10 میلیون تومان شامل فوت و نقص عضو
  3.  آتش سوزی منازل مسکونی (حریق، انفجار، صاعقه) تا سقف 10 میلیون تومان شامل اسکلت ساختمان و وسایل خانه

 مبلغ خرید بیمه‌نامه: 2500 تومان

 مهلت خرید بیمه‌نامه: 23 اسفند 95 تا 20 فروردین

مدت اعتبار بیمه‌نامه: از تاریخ خرید بیمه‌نامه تا 31 فروردین
در صورتی‌که این بیمه نامه تا پیش از ساعت 24 روز 23 اسفندماه خریداری شود، پوشش حوادث چهارشنبه سوری را نیز شامل خواهد شد.

 مشترکان همراه اول می‌توانند با ارسال عدد 1 به شماره 30759 این بیمه‌نامه را خریداری کنند. مشترکان ایرانسل نیز می‌توانند با شماره‌گیری#1*999* اقدام به خرید کنند.