در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
با سلام

مادر بنده یک قرارداد بیمه عمر در شرکت بیمه دانا داشت که ذینفع من هستم. سال ۹۲ بر اثر سانحه رانندگی درگذشتند.

حدودا یکماه بعد،به بیمه مراجعه کردم و مدارک لازم را تحویل دادم. از من شماره حساب خواستند تا مبلغ بیمه‌ای باید پرداخت میشد(که البته به من نگفتند چقدر است) به حسابم واریز کنند. اما تا الآن که بیش از سه سال از فوت مادرم میگذرد هنوز هیچ پولی به من نداده اند. خودم هم این موضوع را فراموش کردم.

خاطرم هست که کارمند بیمه گفت یک یا دو قسط پرداخت نشده و هم اینکه در پایان قرارداد عواید قرارداد را پرداخت میکنیم. دیروز با بیمه تماس گرفتم گفتند پنجم فروردین با مدارکم مراجعه کنم. ضمن اینکه اصل بیمه‌نامه را همان سال ۹۲ از من گرفتند همچنین دفترچه اقساط پرداختی را با این وضع آیا میتوانم حقم را بگیرم یا خیر؟

در صورتیکه قرار باشد بیمه حقوق مرا بپردازد آیا بابت دیرکرد چند ساله هم خسارت میدهد یا نه؟
3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
دوست عزیز به شرکت بیمه مراجعه فرمایید و به امید خدا مطالبات خود را دریافت خواهی کرد
اما درصورت برخورد به مشکل با شرکت بیمه و درصورتی که احساس کردید خدای نکرده ناحقی درموردتان صورت گرفته نگران نباشید میتوانید از طریق بیمه مرکزی از شرکت بیمه  شکایت و به حقوق خود برسید

لینک شکایت بیمه مرکزی
http://www.centinsur.ir/ShowPage.aspx?page_=form&order=show&lang=1&sub=0&PageId=1114&PageIDF=0&tempname=maintemplate