در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام خسته نباشید.

 امکانن 1شکستن مهره دوم گردن چند درصد دیه دارد؟

 برای شکستگی گردن مهره دوم در تصادف پزشکان دستگاهی ب نام هیلو استفاده کردند که سر را ثابت نگه میدارد و چهار تا پیچ دارد .دو عدد روی پیشانی و دو عدد پشت سر که با دلر جمجمه رو سوراخ کرده اند و به داخل جمجمه پیچ کردندکه سر ثابت باشد . آیا این چهار پیچها دیه دارد? و باید قانونا چه محاسبه شود؟ دامیه ؟ یا متلاحمه ؟یا موضحه ؟یا سمحاق ؟یا هاشمه ؟ممنون باتشکر .
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

شکستگی ستون فقرات ۱۰ درصد دیه کامل و بابت پلاتین و دستگاه های ثابت کننده ارش تعیین خواهد. شد