در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
با سلام
لطفا سودهای مشارکت شرکتهای بیمه رو تو چند سال اخیر بیان کنید و اینکه کدوم یک از شرکت ها سود مشارکتی بیشتر و با ثبات داشته اند
مرسی
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز مقایسه سودهای بیمه ای چندان کار درستی نیست به چند دلیل :

این سود متاثر از سود منافع شرکت های بیمه است که شرکت ها بین 75 تا 90 از سود سالیانه خودشون رو به بیمه گذاران و پرداخت میکنن و اینکه مثلا یک شرکت سود منافع 90 درصد داشته باشه بسیار متفاوت تر از این هست که سود 75 درصد رو پرداخت کنه.

این سودها ثبات ندارن و ممکنه یک شرکت سه سال سود 20 درصد پرداخت کنه سال آینده 25 درصد و سال بعد 22 درصد.

در صورتی که تمایل دارین سود بیشتری در بیمه عمرتون داشته باشین و یا حتی ضرر فسخ رو هم در 5 سال نداشته باشین راه های بیشتر و بهتری نسبت به مقایسه سود ها وجود داره که با یک مشاوره مناسب با توجه به شرایط شما میشه اونها رو بررسی و برای بیمه نامه شما اعمال کرد.