در بیمه درمان تکمیلی توسط
ایا کسی که کارمند اداره دولتی است و یک بیمه مثلا بیمه ایران بیمه  تکمیلی این اداره قرار داد دارد .این کارمند میتواند پدر مادر خود رو تحت پوشش بیمه تکمیلی خود قرار دهد و از امکانات بیمه تمیلی ایران استفاده کنن در صورتی  که پدر مادر ان کارمند خود دارای بیمه تکمیلی اداره دیگری که بازنشسته شده است و بیمه طلایی نیرو انتظامی دارد و حتی مادر دارای دو بیمه نیرو های مصلح و لیمه قالیبافی است .یعنی میشود کسی از دو اداره بیمه تکمیلی شود .
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

درقانون مطلب منع بر ممنوعیت تعداد بیمه تکمیلی نداریم ، ولی باید شخص متقاضی بیمه تکمیلی، پدر یا مادرش ، تحت تکفل ایشان باشند که در این مورد چون خود پدر و مادر شرایط تحت تکفل قارا گرفتن توسط فرزند را ندارند خیر امکان پذیر نیست.