در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
با سلام .بنده ۲۰ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و از ۳ سال قبل بیکار شده ام و نتیجتا برایم بیمه رد نشده است .

شش ماه دیگر شصت سال تمام خواهم شد و هنوز بیمه سربازی خود را هم نخریده ام .

لطفا راهنمایی فرمایید که برای خرید بیمه سربازی چکار کنم و ایا با شرایط فوق میتوانم شش ماه دیگر تقاضای بازنشستگی کنم با توجه باینکه بیمه نمیباشم .  با احترام و اتنان
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اولا برای خریدبیمه سربازی بایستی حتما ارتباط بیمه پردازی با تامین اجتماعی برقرار باشد وچنانچه نخواهید بیمه رو ادامه بدهید با حداقل حقوق میتوانید بازنشسته شوید