در شرکت بیمه توسط
شماره تلفن‌ پرداخت خسارت سیار بیمه رازی در تهران
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بیمه رازی برای پرداخت خسارت با دو شرکت زیر قرارداد همکاری منعقد کرده است

شركت سامان نگار ایرانیان

آدرس : خیابان مطهری ، بعد از خیابان شهید مفتح ، خیابان شهید علی اكبری ، كوچه مهرداد ، پلاك 9 طبقه سوم واحد 5
تلفن : 84325-021
تلفكس: 3-88546201

شهرها و استان های تحت پوشش : سراسر كشور به جز استان های خراسان شمالی ، خراسان جنوبی ، زاهدان ، ایلام ، سنندج ، بندرعباس و بوشهر

شركت اوج آفرینان معین خسارت

آدرس : فلكه دوم صادقیه ، خیابان سازمان آب غربی ، گلستان دوم ، پلاك 3 ، طبقه همكف
تلفن : 44006162-021
شهرها و استان های تحت پوشش : خراسان شمالی ، خراسان جنوبی ، زاهدان ، ایلام ، سنندج ، بندرعباس ، بوشهر .