در بیمه آتش سوزی توسط
بهترین بیمه آتش سوزی در سال 96 کدام است
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز این رشته بیمه ای در تمامی شرکت های بیمه با پوشش های کامل به بیمه گذاران ارائه می شوند اما مقدار سقف تعهدات و برخی جزییات متفاوت است.قبل از تهیه این بیمه نامه توصیه میکنم با یک مشاوره انتظارات خود را از این بیمه نامه سنجیده و مناسبت ترین آن را برای خود تهیه نمایید. توجه کنید که نمی توان گفت چون دوستان و یااقوام از شرکت الف تهیه کرده اند پس شرکت خوبی است .

به عنوان مثال یک شرکت نرخ پایین تری ارائه میدهد شرکت دیگری پوشش های بیشتری دارد و شرکت سومی پوشش حوادث را هم در این بیمه گنجانده است.

توجه کنید بهترین بیمه برای هر فرد بیمه ای با پوشش های کامل و مناسب شرایط ایشان است!!!

جهت توضیحات بیشتر می توانید از طریق تلگرام مشاوره رایگان داشته باشید.

با تشکر