در شرکت بیمه توسط
آدرس و تلفن نمایندگی و شعب معتبر بیمه در محدوده منطقه سه رو می خواستم
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز در صورتی که شرکت مشخصی مد نظرتون هست کاش اعلام می کردین تا کمک بهتری به شما می کردیم.لیست نمایندگی های شرکت ها در سایت آنها موجود است.

اما یکی از بهترین نمایندگی های بیمه در این منطقه نمایندگی 2543 جناب آقای کریمی - شرکت بیمه کارآفرین با حدود 2000 کارشناس بیمه و مشاور و از بزرگ ترین نمایندگی ها در سطح کشور در این منطقه واقع است.

آدرس : خیابان گاندی بین خیابان بیست و پنجم وبیست و سوم ساختمان 51

جهت تماس با این نمایندگی می توانید به لینک تلگرام  زیر مراجعه نمایید.

با تشکر