در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
در خصوص سهامدار و کارفرما در لیست بیمه شرکت لطفا توضیح دهید.آیا سهامدار می تواند در لیست بیمه شرکت حاضر باشد. چون سهامدار هم به عنوان کارمند در شرکت کار می کند.
1 پاسخ
توسط
سهامداران و اعضاء هیئت مدیره شرکتها؛ کارفرما محسوب می شوند لذا در صورت اشتغال در شرکت و دریافت حقوق از شرکت (بابررسی و تائید موضوع توسط شعبه) می توانند اقدام به درج نامشان در لیست بیمه نمایند.

اعضاء هیئت مدیره که حقوق دریافت نمی نمایند نیز با انعقاد قرارداد کارفرمایی می توانند نام خود را در لیست بیمه درج نمایند.

در هر حالت نرخ حق بیمه 27 درصد بوده و مشمول بیمه بیکاری نمی شوند.