در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
در قرارداد های پیمانکاری یکی از اعضاء هیئت مدیره میتونه به عنوان کارشناس در قرارداد بیمه پردازی بشه ( البته اگه اشتباه نکنم )

قراردادی مربوط به اواخر سال 89 تا فروردین 90 به مدت 4 ماه داشتم و خودم کارفرما بودم و چون از این موضوع بالا مطلع نبودم برای خودم بیمه رد نکردم اما برای سایر کارکنان بیمه پرداختم. البته در ردیف های پیمانکاری سالهای بعد برای خودم هم بیمه اجباری دادم. حالا با توجه به ماده 148 که توضیح دادید آیا اکنون میتونم درخواست اضافه شدن سابقه سال 89 را داشته باشم ؟

همچنین در یکی از ردیف های پیمانکاری سال های بعد یک ماه از 5 ماه را اسم خودم را وارد لیست بیمه نکردم. امکان پیگیری اون هست یا نه؟باید به اداره کار شهرستان مربوطه مراجعه کنم یا از اداره کار استان میتونم پیگیری کنم.
1 پاسخ
توسط
در قرارداد های پیمانکاری که موضوع پیمان توسط اشخاص حقوقی(شرکتها) صورت می پذیرد، نام یک نفر از اعضا هیئت مدیره شرکت پیمانکار می تواند با معرفی واگذارنده کار به عنوان مدیر پروژه در لیست بیمه درج شود و این موضوع صرفا در مهلت مقرر جهت ارسال لیست بیمه امکان پذیر است و چون اعضا هیئت مدیره شرکت ها؛ کارفرما محسوب می شوند امکان طرح شکایت موضوع ماده 148 قانون کار نیز برایشان متصور نمی باشد.