در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)

سلام خسته نباشید
من در 95/9/9 طی صادف  با موتور دچار صدمات شدیدی در ناحیه ساق پا شدم و با توجه به اینکه هنوز مراحل درمانم کامل نشده و به علت وجود فیکساتور خارجی در استخوان ساق ، بنده قادر به انجام هیچ فعالیتی نیستم و دادگاه هنوز رای صادر نکرده میخواستم بدونم با توجه به اینکه در حال ورود به سال جدید هستیم دیه من طبق سال 96 محاسبه میشه یا سال 95؟؟؟؟
و یک سوال دیگه هم داشتم . من یک ماه بعد از تصادف با نامه پزشکی قانونی درخواست دیه علی الحساب کردم با وجود گذشت بیش از دوماه پرونده من در 95/12/22 به تهران رسیده برای رسیدگی و پرداخت علی الحساب با تماسی که گرفتم بهم گفتن که پرونده من میمونه برای  پانزدهم فروردین 95 که بهش رسیدگی کنن . میخواستم بدونم علت این تاخیرشون چیه ممکنه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه یا اینکه این تاخیر سهوا انجام شده که  رسیدگی به سال بعد موکول شده ؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدید ، سوالات مشابهی دیدم ولی به خاطر اینکه شک داشتم ترجیح دادم سوالم رو بپرسم که مطمئن بشم

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

دیه شما به سال ۹۶ پرداخت خواهد شد زیرا دیه یوم الادا می باشد و خب در ارتباط با علی الحساب بیمه گر قصور کرده و باید در همون ماه  که تقاضا دادین پرداخت میکرد