در بیمه بیکاری توسط (300 امتیاز)
بنده به مدت 10ماه تا تاریخ 95/12/15 بیمه رد شده و در 12/16بازرس بیمه ترک کار رو برام رد کرده

سئوال من اینه من چور میتونم بیمه بیکاری بگیرم

عیدی من چور میشه آیا عیدی به من تعلق میگیره در صورت عیدی دادن مبلغش چقدر میشه

باتشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

عیدی به نسبت کارکرد شما محاسبه و پرداخت می گردد که این رقم دو برابر حقوق و مزایای ثابت می باشد که رقم پرداختی نباید از سه برابر حداقل قانونی تجاوز نماید.. و در صورتیکه کارفرما شما را اخراج کرده باشد میتوانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه نسبت به ثب دادخواست و پیگیری بابت بیمه بیکاری اقدام نمائید.