در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
ایا شرکت دولتی می تواند با 55 درصد جانبازی و 65 سال و 2 ماه سن و 26/98 سال سابقه پرداخت حق بیمه و دکترای جانبازی، بدون توجه به مواد 101 و 103 قانون مدیریت خدمات کشوری و با استناد به ماده 78 قانون تأمین اجتماعی، علیرغم میل شخصی بنده را بازنشست کند؟

چگونه می توانم با استناد به مواد قانونی ابلاغ بازنشستگی را لغو کرده به کار برگردم
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه فقط کارفرما میتواند درخواست نماید که بازنشسته شوید شما میتوانید به شعبه تامین اعلام نمایید که خیال بازنشستگی تازمان برقراری بازنشستگی را ندارید لذا کارفرما نمیتواند شما را وادار به بازنشتگی نماید  لذا سعی کنید برگه درخواست بازنشستگی را پر نکرده تا حقی از شما تضییح نشود....ایمانی