در جریمه و بدهی بیمه توسط (190 امتیاز)
مشکل اینجاست من از بهمن 92 ترک کار کردم و بیمه م فقط از آبان تا بهمن بمدت 4 ماه سابقه بیمه دارم. و الان 8 ماه سابقه بیمه لازمه برام رد کنن و هیچ فیش ندارم دستی پول گرفتم فقط یه قرار داد دارم بین من و خواهرم که کارفرما بوده.

چه مدارکی لازمه ببرم این 8 ماه چقدر میشه جریمه ش؟؟

 اضافه اینکه دولت حق بیمه کارفرما رو میداد و خواهرم فقط سهم کارگر رو میداد چیکار بکنم؟؟
3 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
احراز رابطه کارگری وکارفرمایی برعهده کارگر میباشد.بنابراین با ارائه قرارداد کار و گواهی اشتغال بکار میتوانید مدت سابقه کار را تایید واثبات نمایید.