در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
خواهر بنده ازکارافتاده شده بایک بیماری بنام هانگتین تون پرونده بیماری ایشون توسط پزشک با توجه به اظهاران خواهر ایشون چندسال زودتر وارد شده حالا بیمه می گه تاریخ بیماریشون قبل از 2 سال بیمه ایشون هست و در واقع می که سابقش کمی قبل از بیماری شون دارن حالا با ما می تونیم با جمع اوری سوابق پزشکی ایشون در بیمه و استشهاد محل کارشون و اظهار پزشک معالج گه گواهی می ده تاریخ رو بنا به درخواست خواهر نامبرده وارد کرده ثابت کنیم که ایشون تاریخ بیماری و شروع بیمشون بیش از 2 سال است؟/
1 پاسخ
توسط (4,060 امتیاز)
با سلام
شركت بيمه براساس مدارك پزشكي وتاييد پزشك ونظر پزشك معتمد بيمه اظهار نظر ميكند