در بازنشستگی و مستمری توسط (310 امتیاز)
بازرس تامین اجتماعی به منزل دخترمطلقه مراجعه کرده ومیگوید چون شوهرسابق این خانم درحال تردد به این منزل است علیرغم تبت قانونی طلاق  وطبق تحقیقات محرمانه میتواندحقوق پدری این خانم راقطع کند.ایاواقعا بازرس این اختیار رادارد.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام خانم محترم اولا بازرس حق چنین کاری رو ندارد که وارد مسایل خصوصی افراد بشود در ضمن اگر طلاق شما در دفتر قانونی ازدواج وطلاق ثبت شده باشد هیچ قانونی نمیتواندجلوی برقراری مستمری پدر شما بشود چنانچه مشکلتان حل نشد با شماره در زیر پاسخ تماس بگیرید تا راهنمایی کامل انجام شود