در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
حادثه رانندگی منجر به فوت راننده مقصرشده وخانواده متوفی هیچ منبع درآمدی ندارند.مشمول استفاده از صندوق تامین خسارات بدنی میشوند.
1 پاسخ
توسط (4,480 امتیاز)
به راننده مقصر حادثه در رابطه با مصدومیت های خودش و یا فوت خودش هیچگونه مزایایی از صندوق تامین خسارتهای بدنی تعلق نمیگیرد .

و راننده مقصر حادثه ای که بیمه نداشته باشد میتواند در رابطه با محکومیت خودش نسبت به پرداخت دیه، در رابطه با اشخاص ثالث زیاندیده از تسهیلات وام صندوق استفاده کند.