در سایر توسط
ارزانترین بیمه کارخانه در 96 کدام است
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز در کارخانه ها بیمه های متفاوتی مورد استفاده قرار میگیرد.

مهم ترین این بیمه نامه ها در رشته مسئولیت و رشته های مهندسی و رشته آتش سوزی است( مانند مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان،بیمه شکست ماشین آلات و ...)

نرخ تمام بیمه نامه های مورد استفاده بستگی به عوامل متعدد و پوشش های مورد درخواست بیمه گذار دارد بنابراین نمیتوان نرخ دقیقی از قبل ارائه داد و بیان کرد نرخ شرکت بیمه الف بهتر است.

گاهی اوقات حتی شرایط عمومی و اختصاصی شرکت های بیمه نیز در این رشته ها متفاوت است و بیمه گذاران با توجه به شرایط و انتظارات خود شرکت بیمه ای مورد نظر خود را انتخاب می نمایند نه فقط به دلیل نرخ.