در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
ارزانترین بیمه مهندسی در 96 کدام است
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام. شرکت های بیمه معمولا تخفیفات مناسبی در صورت تجمیع امور بیمه ای نزد یک شرکت بیمه به بیمه گذار میدهند . حال بسته به نوع و میزان ریسک میتوانند تخفیف بیشتر یا کمتری بدهند. ولی هر قدر حق بیمه را کامل تر بدهید شرکت بیمه هم در جبران خسارت بهتر عمل خواهد کرد. چه بسا در ایران نرخ شکنی های غیر منصفانه ای صورت میگیرد که در نهایت هم به ضرر صنعت بیمه و هم بیمه گذاران میباشد.

برای خرید یک بیمه نامه مناسب و قیمت خوب باید از چند شرکت بیمه استعلام گرفته و شرایط و قیمت آنها بررسی گردد.