در شرکت بیمه توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط

با توجه به اینکه بیمه توسعه سالهاست به تعهدات خود عمل نمیکند و تعهدات آن به بیمه ایران منتقل شده . شاکی بنده حکم جلب بنده را گرفته و بزرگان فامیل بنده حاضر به پرداخت دیه سی میلیون تومانی وی شده اند . حال بنظر شما شکایت از بیمه توسعه و مطالبه خسارت با اینکه حق با ما باشد با وضعیتی که دارد (اموال ندارند) به سرانجامی خواهد رسید ؟

آیا راهی وجود ندارد که رضایت شاکی را گرفت اما پرونده شکایت وی باز بماند و بیمه ایران خسارتی را که در وجه دادگاه واریز کند به شاکی ندهند و ما بتوانیم آن را پس بگیریم ؟

بعد از دو ماه فرار کردن بخاطر کودکان خردسالم که بی تابی میکنند مجبور به بازگشت شده ام و امروز فردا است که بازداشت شوم لذا متشکر میشوم سریعتر راهنمایی بفرمایید .

2 پاسخ
توسط (4,060 امتیاز)
با سلام
باتوجه وضعيت موجود براي شركت بيمه توسعه وبر اساس الويت بندي شركت بيمه ايران براي پرداخت خسارت بيمه گذاران ميباشد ودر نهايت خسارت مربوطه پرداخت خواهد شد ولي زمان ان دست پرداخت خسارت ايران ميباشد .اگر بزرگان فاميل دايه مربوط ميخاهند پرداخت كنند بهتر است اين موضع را با شركت بيمه ايران ودادگاه درميان بگذاريد تا بعدا دچار مشكل از طرف شركت بيمه نشويد