در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
نرخ بیمه عمر بیمه پاسارگاد در سال 96 چنده؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی ام سلام،وقت بخیر.

حق بیمه بیمه های زندگی بیمه پاسارگاد از ماهانه ۲۰ هزار تومان شروع شده و تا ماهانه ۱/۵ میلیون تومان می باشد.

یعنی سالانه ۲۴۰،۰۰۰ تومن تا سالی ۱۸،۰۰۰،۰۰۰ تومان،که در هر سال بیمه ای مبالغ قابلیت کاهش و افزایش رو داره.

اینکار را در اصطلاح، مدیریت پولهای خرد میگویند که معجزه می کند.

لطفا به این جمله بنده دقت کنین:

از درآمد ماهانه تون برای آینده پس انداز کنین،مثل یک قلک.

هم پوشش بیمه ای داشته باشین،هم پس انداز.

از پس اندازتون تا میزان ۹۰٪ رو در هر زمانی که نیاز داشتین،بدون نیاز به ضامن،وام بگیرین با بازپرداخت ۳ ساله(بدفعات و به کرار)!!!

و پس از پایان بیمه نامه تون،چند برابر پول پرداختی تون رو بصورت یکجا و یا بصورت مستمری دریافت کنین!!!