در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
من خانمم از طرف مادرشون (کارمند آموزش و پرورش) که فوت شدن مستمری میگرفتن...

ازدواج کردیم و ثبت شد،اما مستمری قطع نشد...
مطمئن بودیم که باید قطع بشه،این مستمری گرفتن تا یک سال و نیم ادامه داشت...
تا اینکه چند ماه پیش قطع شد،حالا شنیدم میگن قانون جدید اومده،به خاطر وضع بد معیشتی مردم قطع نمیکنن،یکی گفت برو پیگیری کن بازم وصلش کنن...
به نظرتون همچین قانونی اومده؟
واقعیته؟

یا اینکه درست قطعش کردن؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام در صورت فوت بیمه شده فرزند پسر تا18سالگی میتواند مستمری بازماندگان رو به سهم مشخص که در ماده 83 تعیین شده بگیرد یا تا پایان تحصیلات دانشگاهی با نامه دانشگاه مربوطه ولی دختر تا زمانی که ازدواج نکند یا خودش بیمه پرداز نباشد میتواند مستمری بازماندگان رو بگیرد بله درست است که قطع کردن فقط دعا کنید از روز ازدواج تا یکسالونیمی که قطع نشده رو از شما نگیرند