در سایر توسط (160 امتیاز)
من در یک درمانگاه خیریه بعنوان پزشک استخدام قراردادی هستم.ایا این استخدام شامل قانون کار میباشد؟بیمه من توسط این درمانگاه به تامین اجتماعی واریز میشود.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
طبق مواد 2و3 قانون کار زمانیکه بین طرفین (کارگر و کارفرما)رابطه مزدی،حقوقی ،مادی واقتصادی ودستوری برقرار باشد،واز طرفی شرایط خاص استخدامی ماده188ق.ک طبق آیین نامه ها وضوابط خاص استخدامی نباشد،شما مشمول قانون کار میباشید.بنابراین صرف عنوان خیریه بودن کارگاه دلیل موجهی نخواهد بود.