در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام و با ارز پوزش یک سوال دیگر و اینکه برای دانستن مقدار دیه و تعیین دیه باید به کجا مراجعه کرد پزشکی قانونی ؟

 و یا جای دیگری و اینکه چگونه میتوان دیه را گرفت باید به بیمه مسئوول مراجعه کنیم لطفا راهنمایی کنید این هایی که تصادف کردن نان اور خانواده هایشان بودن
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
باسلام..درصورت ایراد صدمه .یافوت براثر تصادف .باید عیلیه شخص مقصر طرح دعوا وبازپرس یادادیار.مصدوم را به پزشکی قانونی معرفی و پس ازمعاینات انجام شده نسبت به صدور گواهی اقدام مینماید .و درآ ن گواهی میزان صدمان و درصد جراحات طبق جدول مخصوص تعین وبه دادگاه ارسال میگردد.که دادگاه باملاحظه نظریه پزشکی قانونی اقدام به صدور رای مینماید..که پس صدوررای به قطعیت وعدم اعتراض متهم به شرکت بیمه مربوطه جهت دریافت دیه مراجعه مینمایید