در دیه و بیمه خودرو توسط (1,110 امتیاز)

سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی مشاوران
ماه حرام در سال 96 کدام است

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام ماه های حرام در سال 96 عبارت است از :

  • رجب (10فروردین تا 7 اردیبهشت)
  • ذی القعده (3 مرداد تا 31 مرداد)
  • دی الحجه (1 شهریور تا 30 شهریور)
  • محرم (31 شهریور تا 28 مهر)

لازم به ذکر هست که بقیه ماه ها و روز هایی که در تاریخ های فوق نمی باشند ماه عادی می باشند

همچنین  بر اساس نظر قوه قضاییه رقم دیه سال ۹۶ در ماه‌های غیرحرام به میزان ۲۱۰ میلیون تومان تعیین شده است

اگر صدمه و قتل هر دو در ماه حرام واقع شوند یک سوم به مبلغ دیه اضافه می‌شود در نتیجه دیه ماه حرام در سال 96 معادل 280 میلیون تومان می باشد.

محاسبه دیه ماه حرام

هر آنچه باید درباره قانون دیه بدانیم

دیه فوت سال 96 چقدر است ؟