در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام، من با حدود 12 سال سابقه بیمه، یه موقعیت شغلی با یک شرکت خارجی در خارج از ایران دارم. می خواستم بدونم اگر بخوام بیمه و سابقه ام مشکل پیدا نکنه و وقفه در اون نیفته، باید از بیمه خویش فرما استفاده کنم، یا راه دیگری هم هست؟

 اگر بیمه خویش فرماست، تعرفه و هزینه ماهانه اش چطور تعیین میشه؟ چطور میشه پرداخت کرد؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
باسلام چنانچه شما در ایران باشید میتوانید به شعبه مراجعه کنید وسه نوع بیمه اختیاری ومشاغل آزاد وبیمه ایرانیان خارج از کشور قرارداد ببندید